Termeni si conditii de utilizare a site-ului

PRECIZARI IMPORTANTE
Folosirea site-ului www.bebeteiubesc.ro (inclusiv vizitarea acestuia – regulata, ocazionala sau izolata – crearea unui cont etc.) implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentati mai jos. Prin urmare, inainte de a utiliza acest site, trebuie sa cititi cu atentie aceste precizari, intrucat ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site si a tuturor serviciilor si materialelor informative din el.

Copii si Parinti isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza unilateral acesti termeni si conditii oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina termenilor si conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

Generalitati
Acest site, care poate fi accesat la adresa www.bebeteiubesc.ro (excluzand legaturile sau trimiterile – link-urile – catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termenii si conditiile de utilizare specifici acestora, astfel cum sunt acestia stipulati pe site-urile/paginile respective) este sub controlul Copii si Parinti SRL, o societate cu raspundere limitata infiintata si care functioneaza in conformitate cu legile romane, cu sediul in Voluntari, Bld. Voluntari nr. 93-95, sc. 2, et. 4, ap. 37, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/3363/2013 (denumita in prezentul document „Copii si Parinti”).

Site-ul www.bebeteiubesc.ro poate fi accesat din diferite tari din intreaga lume. Intrucat fiecare tara are legi care pot fi diferite de cele din Romania, accesarea si utilizarea site-ului www.bebeteiubesc.ro va determina ca toate chestiunile aparute din/sau in legatura cu utilizarea si continutul acestui site, drepturile si obligatiile partilor mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce, sa fie guvernate de legea romana in vigoare. De asemenea orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti termeni si conditii si/sau cu utilizarea site-ului www.bebeteiubesc.ro urmeaza sa fie deferita jurisdictiei instantelor de judecata din Bucuresti.

In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiilor, materialelor sau a site-ului in general, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, ne rezervam dreptul de a limita sau suspenda, fara preaviz, accesul dumneavoastra la site-ului www.bebeteiubesc.ro. Este strict interzisa folosirea unor programe de calculator, aplicatii si/sau orice fel de metode in vederea interogarii site-ului ori in vederea generarii de comenzi automate sau orice alte actiuni similare care sunt de natura sa afecteze functionalitatea site-ului in orice fel sau care s-ar putea manifesta ca un atac asupra site-ului www.bebeteiubesc.ro.

Domeniu de aplicare
Acest site este conceput si se adreseaza doar persoanelor fizice, care au implinit 18 ani in momentul accesarii site-ului. Toate informatiile referitoare la materialele si serviciile afisate/disponibile pe site-ului www.bebeteiubesc.ro sunt aplicabile strict pe teritoriul Romaniei.

Copii si Parinti nu ofera nicio garantie cu privire la faptul ca materialele si/sau serviciile afisate/disponibile/prezentate pe site-ului www.bebeteiubesc.ro sunt corespunzatoare, disponibile sau relevante (potrivite) pentru un anumit scop si/sau pentru o alta tara. Continutul site-ului www.bebeteiubesc.ro este relevant numai pentru teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de prezentul document.

Scopul site-ului si neangajarea raspunderii
Copii si Parinti desfasoara numeroase activitati dedicate mamelor si viitoarelor mame, iar in virtutea expertizei si rolului sau activ in cadrul acestor activitati, pentru a veni in ajutorul parintilor, Parinti si Copii, sub egida Bebetei, implementeaza un proiect inovator, dedicat in mod special proaspetelor mamici, care se doreste a prezenta mama si copilul in mai multe etape/momente cheie care au loc in primul an de la venirea pe lume a copilului. Prin crearea site-ului www.bebeteiubesc.ro si prin continutul afisat/disponibil pe site-ul www.bebeteiubesc.ro, Copii si Parinti sustine stilul de viata sanatos si dezvoltarea copiilor intr-un mod armonios, furnizand totodata informatii utile mamicilor.

Copii si Parinti nu garanteaza in niciun fel functionarea continua a site-ului, calitatea site-ului din punct de vedere tehnic si functional, ori lipsa oricaror malware (virusi sau alte programe similare) care ar putea exista pe site, independent de vointa Copii si Parinti. Astfel, Copii si Parinti nu va putea fi tinuta raspunzatoare in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre persoanele care folosesc site-ul provenind din disfunctionalitati ale site-ului ori de existenta de malware pe acesta. Acest site este furnizat ca atare, fara garantii de orice fel.

Accesul utilizatorilor poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza aplicatia, intrucat mai multi utilizatori conectati simultan pot determina scaderea vitezei de raspuns a aplicatiei. Copii si Parinti va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea site-ului de catre utilizatori in conditii normale, inclusiv de securitate si confidentialitate a datelor cu caracter personal.

In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiilor, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, Copii si Parinti isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul anumitor utilizatori la site sau la contul lor.

Drepturi de proprietate intelectuala. Dreptul de autor. Marci inregistrate
Drept de autor © Copii si Parinti. Toate drepturile rezervate.

Intregul continut al site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, sunet, software, elemente de grafica web, statistici, materiale video, precum si orice alte date si aplicatii sunt proprietatea Copii si Parinti, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Copii si Parinti acorda si garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.bebeteiubesc.ro si nu le confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul/continutul acestuia in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Copii si Parinti, ori in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Copii si Parinti. Nerespectarea interdictiilor de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice incercare de a accesa sau de a modifica fara drept continutul site-ului www.bebeteiubesc.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.bebeteiubesc.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.bebeteiubesc.ro si va atrage raspunderea penala a aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Toate marcile prezentate pe site-ul www.bebeteiubesc.ro sunt marci inregistrare ale Copii si Parinti/Bebetei sau ale partenerilor acestora si protejate ca atare de legislatia in vigoare. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricareia dintre marcile prezentate pe site-ul www.bebeteiubesc.ro.

Continut
Referirea la orice produs sau serviciu prezentat pe site-ul www.bebeteiubesc.ro nu constituie o oferta de a vinde/cumpara sau de a furniza acel produs sau serviciu.

Informatiile din aceasta pagina de internet sunt doar pentru informarea generala a utilizatorilor acesteia si uzul personal al acestora. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru un anumit scop, in luarea anumitor decizii sau pentru a va schimba intr-un anumit sens comportamentul fata de anumite produse sau servicii. Copii si Parinti/Bebetei si partenerii acestora, angajatii sau colaboratorii acestora nu vor fi tinuti raspunzatori pentru orice pierdere, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestui site, sau a oricarei pagini de internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, directa sau indirecta, pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a faptului ca folositi informatiile si sau serviciile disponibile pe acest site.

Utilizatorul poate accesa site-ul 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau actualizare ori in care site-ul este indisponibil din motive independente de vointa Copii si Parinti. Copii si Parinti poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea site-ului, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor site-ului, fara a avea vreo raspundere in acest sens. De asemenea Copii si Parinti va putea suspenda, modifica, adauga sau sterge, temporar sau permanent, in orice moment, portiuni din continutul site-ului www.bebeteiubesc.ro.

Legaturi cu alte pagini/site-uri
In cadrul site-ului pot exista link-uri automate/adrese de legatura la alte pagini de internet/site-uri. Aceasta nu inseamna neaparat ca Copii si Parinti este partener cu oricare dintre aceste alte pagini de internet/site-uri sau cu detinatorii/titularii/administratorii acestora. Chiar daca intentia Copii si Parinti este sa gasiti aceste pagini de interes, nici Copii si Parinti, nici reprezentantii, angajatii sau colaboratorii acestora nu vor fi tinuti raspunzatori pentru orice pierdere, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a respectivelor pagini de internet/site-uri, sau a oricarei pagini de internet legate de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, directa sau indirecta, pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a faptului ca folositi informatiile si sau serviciile disponibile pe respectivele pagini de internet/site-uri. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de internet, va puteti intoarce la pagina www.bebeteiubesc.ro tastand pe sageata “backwards”/“inapoi” sau formand adresa www.bebeteiubesc.ro.

Drepturi conferite Copii si Parinti
Toate comunicarile, materialele sau datele fara caracter personal pe care le transmiteti prin intermediul acestui site/a formularelor disponibile pe acesta, prin posta electronica sau pe alte cai, inclusiv orice date, intrebari, comentarii, sugestii si/sau alte date similare, sunt si vor fi tratate drept neconfidentiale de catre Copii si Parinti. Tot ce ne transmiteti (sau postati) pe site poate fi utilizat de Copii si Parinti, prin reproducere, divulgare, transmitere, publicare, difuzare si postare sau operatiuni similare, fara plata unei contraprestatii sau oricaror sume de bani de catre Copii si Parinti in beneficiul utilizatorilor. In plus, Copii si Parinti va fi liber sa utilizeze in orice scop (inclusiv, dar nelimitat la, dezvoltarea, fabricarea, promovarea si marketingul produselor) orice idei, lucrari artistice, inventii, dezvoltari, sugestii sau concepte cuprinse in orice comunicare pe care o trimiteti prin intermediul acestui site/a formularelor disponibile pe acesta, prin posta electronica sau pe alte cai, fara plata unei contraprestatii sau oricaror sume de bani de catre Copii si Parinti in acest sens utilizatorilor in cauza. De asemenea, prin transmiterea informatiilor, materialelor sau altor date utilizatorii declara pe propria raspundere si garanteaza ca sunt titularii tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului materialului/comunicarii transmis/e.