Cum o frământăm, așa o avem! Este vorba despre pâinea noastră cea de toate zilele. Elena și Alexandra mi-au arătat live, pas cu pas, în cadrul Atelierului de pâine, cum se prepară acest aliment pe care-l consumăm zilnic.
Pâinea cu maia: de ce este mai bună
Din arhiva BebeTEIubesc
Despre alimentația mamei, cu Nicoleta Tupiță, nutriționist
Care sunt alimentele care ne oferă energia necesară pentru a petrece o zi lungă alături de micuții noștri? Și, concret, cum trebuie să arate farfuria noastră? Nicoleta Tupiță, specialist în[...]
Puseul atopic: implicaţiile psihologice
Ce credeţi că face o mămică atunci când copilul ei doarme? Se relaxează, mai face una, alta prin casă ori se informează. Gândirea pozitivă ne ajută să depăşim multe obstacole,[...]
Nevoile speciale ale pielii gravidei în sezonul rece. Îngrijirea tenului sensibil
Pielea sensibilă sau intolerantă are nevoie în permanență de o îngrijire delicată pentru a preveni iritațiile și disconfortul cutanat, iar condițiile speciale pot accentua această nevoie. La ce condiții speciale[...]
CategoriiReţeta zilei Vlog
EticheteAtelierului de pâine pâinea cu maia reţeta
Nu există comentarii